Hartmann-Rico Hungaria Kft. Hivatalos oldala
 HARTMANN Katalógus Fixies Akció · Kapcsolat  


  Katalógus kereső
 
  

    start


Az összes letölthető dokumentum:
 
KNEIPP termékek

  'Mindazt,amire egészségünk megőrzéséhez szükségünk van, azzal a természet bőségesen megajándékozott bennünket.' /Sebastian Kneipp/

Sebastian Kneipp (1821-1897) több évtizedes gyógyító tevékenysége alapozta meg a modern orvostudomány által is igazolt, öt pillérre támaszkodó KNEIPP filozófiát. Ebben ötvözte saját és a korábbi évszázadok hasznos tapasztalatait, melyek a gyógynövények és a víz gyógyító erejét foglalják magukba. Tevékenysége és elért eredményei alapján joggal nevezhetjük őt a wellness ideológia úttörőjének.

A tavasz, de főképpen a szép nyári napok beköszöntéig még számos hideg, borongós téli este vár ránk. Ezeknek az estéknek kellemes befejezése egy jó meleg fürdő. A 25-30 percnyi nyugodt fürdőzés kellemes kikapcsolódást ígér, a fürdés élményét pedig tökéletesebbé teszik a fürdősók, fürdőolajak vagy éppen a pezsgőtabletták.

A Kneipp fürdősók négyféle illatban, kiváló minőségben állnak rendelkezésre. Az értékes termálsó kristályszemcséit drága illóolajokkal vonták be. Így a meleg víz, a termál só és a párolgó illóolaj együttes hatása nemcsak a vérkeringésre, légzésre hat kedvezően, hanem bőrünket és lelkünket is ápolja. Eukaliptusz, citromfű, szalmavirág és narancs-hárs illattal kaphatók.
- citromfű: lazító, nyugtató, elalvást segítő, vérnyomást csökkentő, jó közérzetet biztosító
- szalmavirág: nyugtató, egyben anyagcsere serkentő hatású, biztosítja a testi és szellemi ellazulást
- eukaliptusz: enyhébb megfázásos tünetek fellépésekor, hideg évszakban ajánlott, lélegzést könnyítő, frissítő, nyálkaoldó hatású
- narancs-hársfavirág: testi és lelki értelemben kiegyensúlyoz, nyugtat, jó közérzetet biztosít

A Kneipp Wellness fürdősók a kneippi innováció új eredményei, tasakokban, egyszeri fürdéshez szükséges mennyiségben kaphatók: acitve care, relax care és sensitive care.
- active care: barackmagolaj és almaecet kombinációja, feszessé teszi a bőrt
- sensitive care: mandulaolaj és virág illatával, kifejezetten bőrtápláló hatású, főleg száraz bőrre
- relax care: jojobaolajjal dúsítva bőrápoló hatása mellett lazítóan hat az idegekre is

A Kneipp fürdőolajok kiváló bőrápoló tulajdonságuk mellett aromaterápiás hatásukkal hívják fel magukra a figyelmet. Ötféle illatban: eukaliptusz, citromfű, narancs-hársvirág, mandulavirág, rozmaring.

A Kneipp pezsgőfürdő tabletták mintegy öt percig pezsegnek, ezáltal a bennük rejlő illóolajok a légtérbe kerülnek. Az apró buborékok finoman masszírozzák a testet, a belélegzett illó anyagok pedig nyugtatnak (citromfű) vagy frissítően (boróka, fenyő, rozmaring) hatnak a testre és lélekre egyaránt.
- boróka: reumás panaszokat enyhítő, izomlazító és vérkeringést serkentő hatás
- fenyő: élénkítő, friss közérzetet biztosit

Végezetül azok számára, akik egy kezdődő megfázás tüneteit érzik magukon, ajánljuk a Kneipp fürdőolajait megfázás esetére. A felnőttek részére készült kámfortartalmú fürdőolaj felszabadítja a légutakat, és kellemes közérzetet biztosít. Ez a fürdőolaj létezik enyhébb hatású anyagokkal, kifejezetten a gyermekek számára és érezhetően enyhíti láztól, eldugult orrtól és kaparó toroktól kínzott apróságok panaszait.

 
  ·Kneipp fürdőolajak, olajak
·Kneipp fürdősók
·Kneipp pezsgőfürdő tabletták
 

 
Nincs letölthető dokumentum a "KNEIPP termékek" termék csoporthoz.
 
   
az oldal elejére    
  Impresszum